Rólunk

A Radavit Kft. Pécs egyik meghatározó csavar, kötőelem, szerszám, villamossági és vegyiáru szaküzlete, mely 300 négyzetméteren immár csaknem 20 éve áll a kiskereskedelmi és közületi vásárlók rendelkezésére. Csaknem két évtizedes töretlen sikerünket a folyamatos fejlesztéseknek és ügyfélorientált szemléletünknek köszönhetjük.

Az egész országra kiterjedő partnerhálózatunknak köszönhetően ügyfeleink számára mindig versenyképes, az egyedi igényekhez igazodó ajánlatot adunk, valamint kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szállítás mindig gyorsan és pontosan valósuljon meg.

Történet
Cégünk 1995 novemberében alakult, ugyanazon a néven és telephelyen már csaknem 20 éve áll az ügyfelek rendelkezésére.

Kezdetben zár, lakat és szerszám kiskereskedelmi tevékenységet folytattunk Pécsett, majd a kilencvenes évek második felében Drávaszabolcson nyitottunk lerakatot, ahol elsősorban az ország újjáépítéséhez szükséges építőanyagokat (pala, kerítésléc,villamossági anyagok, vezetékek kapcsolók, festékek, fóliák stb.) kereső a horvát vásárlók igényeit szolgáltuk ki.

Eközben természetesen folyamatosan fejlesztettük pécsi üzletünket: négyszeresére növeltük a bolt alapterületét, jelentősen bővítettük a termékskálát, a 2000-es évek eleje óta foglalkozunk villamossági és vegyi anyagok forgalmazásával is.

A 2013-as évben több milliós beruházással felfejlesztettük kötőelem részlegünket, és tovább bővítettük a bolt alapterületét, melynek köszönhetően mára Pécs egyik meghatározó csavar szaküzlete lettünk.